55-aastane iirlane hakkas kirju, kus loodeti, et Jordan ja tema perekond Austraalia GP-l hukkuvad, saama kaks nädalat tagasi.

Ähvardused pole senini lõppenud ning viimastes kirjades soovitakse juba ka meeskonna pilootide Nick Heidfeldi ja Giorgio Pantano hukkumist eesoleval Malaisia GP-l ning ka meeskonna pankrotistumist.

Eddie Jordan lausus Malaisia GP eel: „Olen loomulikult jahmunud saadud ähvarduste sisust.”

„Tegemist on väga ebameeldiva olukorraga ning mõelda, et on olemas inimesi, kes saadavad selliseid sõnumeid vaid seetõttu, et ma ühe piloodiga lepingut ei sõlminud, on raske,” lisas Jordan. „Ma pole millegi sellisega kunagi oma 30 aasta jooksul mootorispordis kokku puutunud.”

Sõimukirjad on saadetud Jos Verstappeni fännide poolt, kes soovisid oma lemmikut ka 2004. aastal F1 sarjas näha, kuid erimeelsuste tõttu meeskonna ja hollandlase mänedžeri vahel jäi leping sõlmimata.

Jordan kinnitas, et oleks soovinud Verstappeniga lepingut sõlmida: „Ta on väga kogenud ning teab, kuidas autot finišisse tuua. Kuid tema mänedžer nõudis hirmkõrget komisjonitasu ning pärast pikki läbirääkimisi otsustasin, et kõigel on piir ja sõlmisin lepingu Pantanoga.”