“Täna on suur päev kõigi jaoks kes on meiega seotud,” ütles Jordan Brüsseli lennuväljal toimunud esitlusel. “DHL-iga partnerlus on meie jaoks suur samme edasi. Võit Giancarlo Fisichellale on täiesti reaalne.”

EJ12 ei ole testide ajal muljet avaldanud ning Jordan tunnistas Autosport ajakirjale antud interjuus, et meeskond on veidi graafikust maas. Auto sõiduomadused ei ole veel kõige paremad ning töökindlusega on olnud samuti probleeme. Kuid Jordan usub, et asjad saavad joonde. “Testide ajad ei näita eriti midagi, kuna inimesed teevad seal kummalisi asju. Sealsed resultaadid ei pruugi näidata asjade tegelikku seisu. Paljud arvasid, et Jordani jaoks jääb see hooaeg viimaseks, aga viimase kahe nädala jooksul oleme teinud suuri edusamme. Praegu olen ma palju rahulikum, kui kuu aega tagasi.”

Uue sponsori DHL-i esitlemine toimus omapärasel moel. Angaari veeti sisse lennuk, millelt võeti maha EJ12 vormel ning asetati lavale. Eddie Jordanil paluti anda allkiri auto kättesaamise kohta, enne kui kõned algasid. Laupäeval alustab auto teekonda Austraaliasse.