“Jah, Alesi oleks hea alternatiiv Heinz Harald Frentzenile, sest me tunneme teda ja ta on kiire,” ütles Eddie Jordan BBC-le. “Aga seda ainult juhul, kui ta ei ole enam Prosti meeskonnaga seotud.”

Esmaspäeva õhtul avaldas Jordani meeskond teate, kus on kirjas: “Kõik hetkel meedias kajastatud lood uuest piloodist on puhtalt spekulatiivsed. Jordani meeskond ei kommenteeri veel oma pilootide valikut.”

Alain Prosti ajab olukord segadusse. “Ma ei tea mida mõelda,” ütles Prost. “On tõsi, et ma nägin Eddie Jordanit, aga ma ütlesin talle, et Jean ei ole vaba ning peab täitma oma kohust kuni hooaja lõpuni. Seejärel võib ta teha mis ta tahab, kuna ta on vaba, aga praegu igatahes mitte.”

Sel hooajal on sõitjaid juba lepingutest hoolimata liikumas nähtud, kui rahanumber on õige. Nii vahetasid Jaguar ja Prost omavahel Pedro de la Rosa ja Luciano Burti, kui Gaston Mazzacane kinga sai.

“Ma saan Eddie Jordaniga väga hästi läbi, aga ma ütlesin talle, et olen valmis võitlema Alesi eest,” lisas Prost.

Alesi väidetel ei ole Prost tema lepingut korralikult täitnud. Mitmel korral on palk jäänud õigeks ajaks maksmata ning auto ei liigu samuti lubatud tasemel. Sellega suudaks Alesi ilmselt oma lepingu Prostiga katkestada, kuid kauaks Eddie Jordan talle kavatseb lepingut pakkuda, ei ole teada.