Todti sõnul ei ole võitlus enam kahe meeskonna vahel. “Ma arvan, et kolm meeskonda võitlevad tiitlile. Kõikidel radadel sõltub see sellest, mida McLaren vahepeal suudab teha. Siin olid nad väga head, auto oli väga hästi balansseeritud ja neil on väga hea auto.”

“Ma pean naeratama, sest alles mõni nädal tagasi ei olnud nad midagi väärt ja rääkisid hooaja maha matmisest ning keskendumisest järgmisele. Ma räägin sellest, mida ma kuulnud olen. Ja nüüd on nendest saanud uus Jumal.”

“Reaalsus on ksuagil keskel. Nad on tugevad ja mul on alati nende töö vastu suur respekt, sest ma tean, et neil on potentsiaali olemaks edukad. On väga kerge kritiseerida neid kui asjad viltu lähevad ja kiita neid taevani kui asjad sujuvad. See ei ole minu stiil.”

Samas ei tunne Todt veel muret, kuna Ferrari oli ka Monacos kiirem. “Ma oleksin mures, kui me oleks kogu sõidu jooksul olnud kehvad, kuid me olime kiiremad. Vaadake ise ringiaegu. Coulthard dikteeris tempot ja sõõitis 24 ja 25 aegu, meie olime võimelised 20 aegu sõitma, kuid isegi kolm sekundit aeglasemast autost ei ole siin võimalik mööduda.”

Todti sõnul teeb talle rohkem muret Michelini tase. “Michelin on väga hea. Ma olen mures selle pärast, mis nad on võimelised saavutama, sest kui nad leiavad kummisegu, mis on tõeliselt väljapaistev, siis me ei pruugi enam neid püüda ja sel juhul etapp, etapi haaval lõpetad sa minimaalselt nelja auto taga. Seetõttu peame olema väga ettevaatlikud.”.