Nicky Hayden, MotoGP sõitja: "Vahel on raske aru saada, kuidas elu võib nii ebaõiglane olla. Sa olid staar nii motorajal kui väljaspool seda. Me kõik jääme sind taga nutma." 

Jenson Button, McLareni vormelipiloot: "RIP Marco... Selline imetlusväärne talent on lahkunud. Mootorisport võib vahel olla nii ebaõiglaselt julm."

Mark Webber, Red Bulli vormelipiloot: "Erakordne talent on lahkunud, sind jäädakse igatsema... Mõtlen kõigi sinu lähedaste peale. RIP Marco."

Jorge Lorenzo, MotoGP sõitja: "Ma ei tea, mida sellisel kurval päeval öelda. Oskan öelda vaid, et kõik me jääme sinust puudust tundma, Marco."

Dani Pedrosa, MotoGP sõitja: "Sellise tragöödia peale on raske sõnu leida. Sain Marco isaga kokku ja ainus, mida me suutsime teha, oli pisarsilmi üksteist kallistada..."

Malcolm Wilson, Fordi rallimeeskonna juht: "Tänase päeva varjutas Marco Simoncelli traagiline surm. Marco külastas alles mõni nädal tagasi meid, et testida Fiesta RS WRC-d. Teme entusiasm oli nii nakkav. Avaldame sügava kaastunde Marco lähedastele, sõpradele ja kolleegidele." 

Juan Pablo Montoya, NASCARi sõitja: "RIP Marco Simoncelli. Sa olid lihtsalt nii tore inimene. Olen oma kurbade mõtetega koos sinu perekonnaga."

Heikki Kovalainen, Lotuse vormelipiloot: "Ma ei suuda uskuda, et moto GP staar Simoncelli on surnud. Spordimaailm on kaotanud järjekordse särava isiksuse."