Sõidu kestvuseks oli neli tundi. Tuntuimatest motosportlastest astusid starti näiteks eelmisel aastal külgkorvide motokrossi MM’i pronks Are Kaurit pojaga ja Marko Rohtlaan, kes osaleb tänavu teist aastat mootorrataste kestvussõidu maailmameistrivõistlustel.

Võistkonnad olid kaheliikmelised ning sõideti vahetustega ühel krossimootorrattal.

Esimeselt 4-kilomeetriselt ringilt tuli liidrina Rohtlaan, kes jälitajate ees pidevalt oma edu suurendas. Teise koha pärast käis äge võitlus Tarmo Räbovõitra, Heigo Lauren ja Martin Pärtelpoeg. Oma vahetuse andis liider Rohtlaan oma meeskonnakaaslasele Pekka Parkkonenile poole ringilise edumaaga jälitajate ees.

Kuid jälitajad püüdsid pea Parkkoneni kinni ja sõitu asus juhtima Karl Pärtelpoeg. Vendada Pärtelpoegade ja Tarmo Räbovõitra — Enn Lähkeri vahel toimus äge duell kuni finišini.

Eelviimasele ringile minnes kukkus liider Karl Pärtelpoeg ning Lähker pääses talle järele ning ka esimesena üle finišijoone. Kolmanadana, võitjatele ühe ringiga kaotades, lõpetasid võistluse Heigo Lauren — Marko Adelbert.

Rotlaan — Parkkonen lõpetasid võidajamise viiendana ning Are Kaurit koos pojaga kohe nende järel kuuendana. ”Esimest korda sai sõidetud naeltega jää peal. Sõidu käigus sai pidevalt õpitud. Iseenesest väga kihvt üritus. Poiss sõitis kah väga tublilt,” oli Kauriti kommentaar.

”Lahe, et selline üritus korraldati. Loodetavasti korraldatakse ka järgmisel aastal. Pole ise kaks aastat talvel jääl sõitnud, kuid hoog tuli päris hea,” oli Rohtlaan uut liiki võistlusega rahul.