“Saksas osalemine on meil veel kahtluse all, kuna plaanime minna Kreeka rallile,” rääkis Jaan Mölder juuniorit esindav Jaan Mölder seenior. “Seega peame enne võimalikult palju kruusal sõitma. Aga Saksamaa ralli osas on kõik veel lahtine ja hetkel pole teada, millal seal teise etapi sõidame.”

Mölder seeniori sõnul on Kreeka ralli noore sõitja jaoks väga sobiv variant, kuna esimest korda Soome rallil osalemine saab tõenäoliselt olema keeruline.

“Enne Kreeka etappi on vaja teha väga kõvasti ettevalmistust ja peame ka auto tippkorda saama. Käisime hiljuti Soomes stendis ja auto näitajad olid eelmisest aastast nõrgemad, näiteks oli vääne 473 eelmise aasta 501 asemel,” rääkis Mölder seenior.

“Peame saama kõik tippkorda ja läbima enne võistlust võimalikult palju kilomeetreid, kuna me sinna niisama kulgema minna ei plaani,” lisas Mölder juunior.

Aprilli keskel klassis Super 1600 Saksa autoralli meistrivõistluste kolmandal etapil ADAC Hessen Vogelsbergi rallil said Mölder juunior ja Tõnu Vunn 37 finišeerinu hulgas 26. koha. Rootsi ralli lõppes N-rühma seitsmendalt kohalt katkestamisega. Juba varem oli Möldril ja Vunnil plaan osaleda Soome rallil.