Schumacheri mänedžer Sabine Kehm rääkis Genfi automessil La Gazzetta dello Sporti kõrgelt hinnatud ajakirjanikule Pino Allievile, et seitsmekordse maailmameistri olukord on pärast üheksa nädalat kestnud koomas olekut lõpuks paranema hakanud.

"Michael on väljaspool ohtu, kuid tema seisund on endiselt raske. Seega on väga keeruline öelda, et kõik riskid on kadunud. Kindel on aga see, et tema olukord pole enam nii tundlik nagu alguses," olevat Kehm rääkinud.

Varem ka Ferrari F1 meeskonna ajakirja välja andnud Allievi kinnitusel on Schumacheri lapsed nüüdseks kooli tagasi läinud. Sakslase lähemad sõbrad nagu Jean Todt ja Ross Brawn käivad vormelilegendi tihti külastamas ning räägivad temaga inglise keeles nagu kuulsatel Ferrari aegadel. Schumacherile mängitakse videolindilt ka vormelisõitude raadiosalvestusi ning vormelisõidu hääli, mille peale teeb Schumacher vahel grimasse ja liigutab kätt. Sakslase käe liigutamist on näinud ka haigla arstid.

Kehm oli paar päeva varem teatanud ametliku pressiavalduse vahendusel, et Schumacher on jätkuvalt koomast ärkamise faasis ning tema seisund ei ole muutunud. Lisaks tuletas mänedžer meelde, et uskuda tasub vaid Grenoble`i haiglast tulnud ametlikke pressiteateid. Alles eile teatas näiteks Daily Telegraph tuginedes ühe Saksamaa ajakirjaniku ütlustele, et arstid olevat vormelilegendi lähedastele öelnud, et meest võib pärast nii pikalt koomas viibimist päästa vaid ime.

Schumacher elas raske suusaõnnetuse üle detsembri lõpus Prantsusmaa alpides. Sakslasele on tehtud kaks ajuoperatsiooni. Veebruari alguses hakati teda kunstlikust koomast välja tooma.