Kuigi turul on neljakordne maailmameister Sebastian Vettel, panustab Mercedes väidetavalt oma noorteprogrammi kuuluvale Russellile, kes tänavu keerab teist hooaega Williamsi rooli.

Nugnes spekuleerib, et soomlane Bottas võib end järgmisel aastal leida Aston Martini (praegune Racing Point) roolist, kui talle teeb seal koha vabaks Lance Stroll, kelle isa küll tiimi rahastab, kuid kes paljude arvates oma oskuste poolest F1 sarja ei sobitu.

Samuti võib Bottas maanduda Renault's, kes on kuuldavasti huvitatud rohkem kahekordse maailmameistri Fernando Alonso palkamisest. Kui nende kahe tiimi uksed peaks ikkagi suletuks jääma, võtaks soomlase kindlasti avasüli vastu Williams, kes nagunii Russellile asendust peab otsima hakkama.

Eelmisel nädalal sai ametlikuks, et Vettelist tühjaks jääva koha hõivab Ferrari meeskonnas praegu McLareniga sõitev hispaanlane Carlos Sainz juunior, keda omakorda asendab järgmisel aastal preagune Renault' piloot Daniel Ricciardo. Teisel Renault' sõitjal Esteban Oconil on järgmiseks aastaks leping olemas.