Sedapuhku sõitis Saksa Auto AMK tiim Soome auto mootori ja veermiku osa testima juba nädala keskel. Kahest rajal veedutud testipäevast oli tublisti kasu, kuna prooviti auto erinevaid seadeid erinevateks olukordadeks ning leiti ka optimaalne lahendus eelseisva nädalavahetuse võistluse tarbeks. Laupäeval sõidetud kvalifikatsioonis suutis Sepp välja sõita neljanda stardipositsiooni.

Pühapäevane esimene start möödus pidevas võitluses neljanda stardikoha säilitamiseks. Pidevalt vahetasid piloodid omavahel kohti ning olid ka kergetes kontaktides. Sõidu viimasel ringil põrkasid vahetult Sepp’a ees kokku kaks konkurenti ning ka Indrekul ei õnnestunud antud õnnetusse sattumist vältida. Läbi õnne pääses ta siiski vigastada saanud autoga üle finišijoone, tehes seda seitsmendana.

Teine start anti esimese stardi kaheksale paremale pööratud järjestuses. See tähendas Sepp’ale stardipositsiooni number kaks. Vahetult enne starti sadanud vihm oli raja üle kastnud, kuid stardi hetkel paistis taas päike. Saksa Auto AMK meeskond otsustas antud tingimustes vihmarehvide kasuks, kuid oli ka üksikuid, kes võistid riski ja startisid kuivailma slick kummidel. Start möödus õnnelikult ning peagi oli Audi piloodi Olli Haapalaise järel moodustunud tugev võitlusnelik teisele positsioonile. Lisaks kahele BMW piloodile Ylitalole ja Grönthalile ning VW piloodile Vuorisele kuulus sellesse nelikusse ka Indrek Sepp. Võistlus nende meeste vahel toimus kõigi 17 ringi vältel. Omavahel kohti vahetades ja aeg-ajalt ka kontakti sattudes toimus võitlus positsiooni pärast kuni finišijooneni, mille Sepp suutis ületada nelikust esimesena tehes otsutava möödasõidu koguni viimasel ringil. Võitis Olli Haapalinen Audi A4-l, teine oli Sepp VW Golfil ja kolmas oli Kari Grönthal BMW-l. Indrek Sepp’a jaoks oli teine koht selle hooaja edukaimaks stardiks Soome Meistrivõistlustel.

Järgmine etapp toimub Soomes 31. juulil ja 1. augustil Alastaro ringrajal.