Mercedese noorteprogrammi kuuluv Aron (Prema Powerteam) võitis küll teise sõidu, ent pidi esimese jõuproovi lõpetama 15. kohal ja viimase sootuks katkestama.

"See polnud mu parim nädalavahetus," sõnas Aron meeskonna pressiteate vahendusel. "See ei olnud halb samuti, aga oleksime võinud rohkem punkte saada. Ma tegin esimeses sõidus vea, mis oli puhtalt minu viga. Meil polnud parim strateegia, seega kukkusin boksipeatusega teiselt positsioonilt viiendaks. Kahjuks tegin viimasel ringil ka spinni."

"Teine sõit oli see-eest aga väga hea ning suutsin võita pärast vägagi pingelist sõitu," jätkas vormelilootus. "Gianluca (Petercof; tiimikaaslane - toim) näitas head kiirust, aga suutsin ta stardis enda selja taga hoida."

"Kolmandas sõidus läksin kokku Oliver Rasmusseniga, mille tõttu lõhkes mul parem tagumine rehv ning põrkasin kokku Gianlucaga. Pidin naasma boksi ja katkestama. Pean Nürgburgringil tegema tugevama esituse ja tulema igas sõidus lõpuni."

F4 sari jätkub Nürburgringil toimuva Saksamaa etapiga, mis sõidetakse sel nädalavahetusel. Üldarvestuses hoiab Aron kuuendat kohta. Hooaja lõpuni on jäänud kolm etappi ehk üheksa sõitu.