Paraku polnud britil vürtsikatest seiklustest ja hommikuni pidutsemisest pajatada, sest võetud sai vaid üks naps. Ja sellestki kõigest paar lonksu.

"Ma tunnen end värskelt. Võtsin eile õhtul ainult ühe joogi, mis on minu jaoks rohkem kui küllalt," ütles ta tänahommikusel pressikonverentsil.

"Ma ei joo šampust. Võtsin õhtusöögiks arbuusimahla, mis on mu lemmik. Kui ma peol olin, käis seal ringi mingi konjaki taoline asi... Kuid see ei maitsenud eriti hästi. Võtsin paar lonksu ja see oli kõik. Ma teadsin, et pean vara ärkama."

"Kirjeldamatu tunne on ärgata hommikul värskena kõikide nende inimeste keskel, kes minu karjääris 21 aasta jooksul tähtsat rolli on mänginud. Päike paistab ja ma tunnen end õnnistatuna," lisas britt.

Hamilton lisas, et ta telefon on pidevalt punane, sõnumeid sajab sisse ning e-postkast ajab üle ääre. Kuid ta kavatseb kõikidele õnnitlustele vastata.

Palju suurem peoloom olevat aga olnud Nico Rosberg, kes, nagu pildilt näha, külalistel kaelas rippus ning end tõeliselt vabalt tundis.