Endise tiimiomaniku ja BBC analüütiku sõnul on Hamilton Mercedesega juba käed löönud. "Usun, et Hamilton ja Mercedes on juba lepingu isiklikes tingimustes kokku leppinud ning tehing saab varsti teoks," rääkis Jordan.

Mercedes on üllitanud pressiteate, milles öeldakse, et tiim ei kommenteeri hiljutisi spekulatsiooni. "Kuniks me pole oma järgmise aasta sõitjate nimekirja teatanud, on sellised spekulatsioonid vältimatud," lisati teates.

McLareni pressiesindaja sõnul käivad Hamiltonil hoopis läbirääkimised McLareniga lepingu pikendamise osas.

"Mõned nädalad tagasi ütlesin televisioonis, et mul on tunne, et Lewis on rääkinud Ferrariga, mis, nagu me tänaseks teame, oli tõsi. Aga ma võin nüüd kinnitada, et tema inimesed on kohtunud Mercedesega. Bernie Ecclestone tegi mulle pühapäeval otse-eetris selgeks, et Schumacher lahkub, kuigi ta ise neid jutte tagasi lükkab. Seega tundub, et Michael lahkub ja Lewis läheb Mercedesesse," rääkis Jordan.

Hamiltonist vabaks jääva koha võib Jordani sõnul täita šotlane Paul di Resta (Force India) või soomlane Kimi Räikkönen (Lotus).

BBC andmetel on Räikköneni lepingus klausel, mis seob teda Lotusega ka 2013. aastaks, mis tähendab, et teda endale sooviv tiim peab Lotusele maksma kompensatsiooni.