“Loomulikult olen ma pettunud, kuid ma ei ole päris kindel, et mis tegelikult juhtus. Tulede süttides valmistusin stardiks ning sidur tegi midagi imelikku, mis suretas mootori välja. Sellega oli Brasiilia GP minu jaoks läbi.”

Meeskonna juht Ron Dennis rõõmustas David Coulthardi võidu üle. “Ilmselgelt oli see üks Davidi parimaid sõite. Tema ja mehhaanikud tegid väga head tööd, seadistades auto õigesti erinevatele ilmastikulistile faktoritele vastavalt. Tema kiirus vihmaga oli suurepärane ning juhtima asudes sõitis ta väga kindlalt. Lõppkokkuvõttes räägivad punktid iseenda eest. Mika siduriprobleem tõrjus ta hetkega sõidust välja. Kuna bokside värav oli stardist väga kaugel, siis ei olnud mehhaanikutel võimalik autot uuesti käivitada. 14 etappi on veel sõita ning pole vaja kaugemale vaadata, kui eelmisele hooajale, et aru saada, et meistritiitel on praegu veel väga lahtine.”

Mercedese esindaja Norbert Haug lootis parema tuleviku peale. “Mul on Mikast kahju, aga meeskond annab talle parema tehnilise paketi.”.