1984. aastal maailmameistriks tulnud Rosberg tegutses kahekordse maailmameistri Mika Häkkineni mänedžerina aastast 1988, kui Häkkinen alustas võistlemist Inglismaal GM Lotus sarjas.

Autospordiässad läksid lahku mingi riiuta, vastupidi, mõlemad mehed kiidavad teineteist hea koostöö eest, kirjutab ajaleht Turun Sanomat.

Häkkinen tänavu MMil kaasa ei tee, kuid see ei tähenda, nagu oleks ta tippspordist päriselt loobunud. Rosberg tõdeb, et lepingud Häkkineni võimaliku tagasituleku kohta McLareni meeskonda on valmis. “Nõupidamised Mika võimaliku tagasituleku koha pealt on peetud ja paberid on valmis,” märgib Rosberg. “Ma soovin Mikale tulevikus kõike kõige paremat ja ma tunnen, et minu töö on tehtud. Minu jaoks on olnud privileeg töötada koos tõelise meistriga.”

Häkkinen põhjendab sammu sellega, et on nüüd võimeline ise oma äriasju ajama. “Nüüd on aeg edasi minna ja ma olen valmis oma asju ajama. Keke on mulle andnud kõva, aga õiglast koolitust kogu mu karjääri jooksul ja ma kahtlen, kas oleksin ilma temata nii edukas olnud.”