Häkkinen läheb Austria etapile vastu kindlameelsena. “Viimase kolme aasta jooksul on mul A1 Ringil hästi läinud, kahel korral olen seal võitnud ning ühel korral samuti poodiumil olnud,” kommenteeris Häkkinen. “Mulle meeldib sõita ringrajal, mis meenutab paljuski kardi rada oma väikse pikkuse ja tihkete kurvidega. A1 ring pakub mitmeid võimalusi möödasõitudeks. Kuigi minu Hispaania GP lõpp ei olnud rahuldav, ei ole ma kaotanud oma usku meistritiitli võimalusse ning ma ootan huviga võidusõitu.”

McLaren on 32 punktiga hetkel tiitliarvestuses teisel kohal, kuid Ron Dennis on samuti optimistlik. “Hooaja lõpuni on veel palju maad ning hoolimata eelmise etapi ebaõnnestumisest oli seal siiski ka positiivseid asju. Meie tase oli hea ning meil on tugev pakett.”

Mercedese mootorispordi boss Norbert Haug hoitab, et Häkkineni ei tohi veel maha kanda. “Ärge alahinnaka seda meest. Tuleb alati üldsusele vastupidist arvata ning siis on sul õigus. Me oleme positiivselt meelestatud ning hooaja lõpuni on veel palju aega. Me näitasime, et meil on parim auto. Kolmas mees sai ringiga, kuigi me ei surunud enam peale ja see tähenda pea sekund kiiremat ringiaega, kui temal.”.