Grosjean saavutas tänavu kuus poodiumikohta, millest parim oli eelviimasel etapil USA-s teine koht.

"Arvan, et alustasin sellega, kuna ma olin piisavalt tark, et abi küsida. See ei ole märk nõrkusest, vaid rohkem isegi tugevusest, kuna ennast tuleb alati arendada ning seepärast teen temaga koostööd edasi," ütles 27-aastane prantslane ESPN-ile.

"Vahel olen tahtnud tantsida muusikast kiiremini nagu sel aastal Monacos, kus ma keerasin nädalavahetuse untsu, kuna ma tahtsin meie kohta liikuda liiga kiiresti. Asi on õigete asjade õigel ajal tegemises, pingete ja stressiga toime tulemises ning teadmises, miks ja kuidas. Nähes, kuidas inimesed sinu ümber reageerivad, saad sa ka enda kiirusest aimu. Ühtlasi tuleb valmis olla number ühe ja maailmameistri rolliks, mida päeva lõpuks ei olegi nii lihtne teha."

"Ta on harjunud töötama väga kõrgetasemeliste sportlastega nagu näiteks Prantsuse olümpiavõitjatega. Kohtun temaga kord nädalas ning meie teemad sõltuvad paljuski tujust ja sellest, mille kallal on vaja tööd teha. Me räägime natuke enesekindlusest ja sellest, et ei tasu väga palju mõelda, mida teised inimesed arvavad. See on väga spetsiifiline, kuid on raske öelda, millest me täpsemalt räägime," kirjeldas Grosjean kohtumiste sisu.

Grosjean lisas, et kavatseb psühholoogiga koostööd jätkata ka järgmisel aastal. "Ma arvan, et see teeb minust kodus parema mehe ning rajal parema sõitja. Seega teeb see elu palju lihtsamaks!" sõnas ta.