Tiimi boss Eddie Jordan pole ajakirjandusele vallandamise põhjusi avaldanud. “Me ei ole teatud asjadega rahul ning Suurbritannia GP järel hakkas karikas üle ajama,” sõnas Jordan. “Me ei karjunud ega kakelnud. Tegelikult on Frentzen mõnus mees.”

Kuluaarides räägitakse, et Frentzen muutus bossi suhtes liiga kriitiliseks. Pinget lisas meeskonna ebaedu, milles Jordan osaliselt sakslast süüdistas. Lisaks olevat Frentzenil sõlmitud eelleping tuleval aastal vormelikarusselli astuva Toyotaga.

Kui kriitika tõttu Jordanist piloote minema pekstakse, siis peaks varsti lahkuma ka Jarno Trulli. “Ei tea, kuhu Jordan sponsorite raha paneb, kuid autode arendamiseks ta seda ei kasuta,” sõnas Trulli hiljuti.

Frentzeni ja Jordani sisesõda ei hämmastanud Schumacheri vendi, kes omal ajal Jordani palgalehel olid ja skandaalselt lahkusid. Jordan andis Michaeli kohtusse, sest too olevat lepingut rikkunud. Ralfi suhted Eddie Jordaniga aga läksid lootusetult sassi.

Hockenheimis asendas Frentzenit Ricardo Zonta, kuid Ungari GP-l võib Jordanisse istuda praegu Prosti meeskonnas sõitev Jean Alesi. Nimelt pole Prost kehva majandusliku seisukorra tõttu suutnud sõitjatele palka maksta ja Alesil on lepingu järgi õigus lahkuda.