Poodiumi teise koha hõivas Sebastian Vettel (Red Bull), kes jäi ka MM-sarja üldliidriks. Kolmas oli teine Red Bull Mark Webber.

Ülipõnevat etappi vürtsitasid avariid ja katkestamised ning sõit jäeti vahepeal lausa pooleli punaste lippudega, kuna Pastor Maldonado (Williams) oli nii tõsiselt välja sõitnud, et seal enam ohutult liigelda ei saanud. Pärast uut starti turvaauto tagant pakkus palju pinget Sergio Perezi (McLaren) ja Kimi Räikköneni (Lotus) duell viiendale ja kuuendale kohale - see lõppes väikse kokkupõrkega, mis kukutas Räikköneni lõpuks 10-ndaks ning tähendas Perezile katkestamist.

Kui alguses arvati, et Rosberg langeb taas pärast edukat kvalifikatsiooni stardirivis kiiremate meeste saagiks, siis mõnevõrra üllatuslikult suutis ta seekord oma esikohta säilitada. Teiselt kohalt startinud Lewis Hamilton langes esimese turvaauto rajale tulekuga neljandaks ning lõpetas sellel kohal ka sõidu.

Esikümme: 1. Rosberg, 2. Vettel, 3. Webber, 4. Hamilton, 5. Sutil, 6. Button, 7. Alonso, 8. Verge, 9. Di Resta, 10. Räikkönen. Katkestajaid oli tervelt kuus, nende seas ka Ferrari piloot Felipe Massa, kelle sõit lõppes teist korda sel nädalal samas kurvis, Charles Pici Caterham süttis suisa põlema.

Kvalifikatsiooni tulemused:

1. Nico Rosberg, Mercedes
2. Lewis Hamilton, Mercedes
3. Sebastian Vettel, Red Bull
4. Mark Webber, Red Bull
5. Kimi Räikkönen, Lotus
6. Fernando Alonso, Ferrari
7. Sergio Perez, McLaren
8. Adrian Sutil, Force India
9. Jenson Button, McLaren
10. Jean-Eric Vergne, Toro Rosso
11. Nico Hülkenberg, Sauber
12. Daniel Ricciardo, Toro Rosso
13. Romain Grosjean, Lotus
14. Valtteri Bottas, Williams
15. Giedo Van Der Garde, Caterham
16. Pastor Maldonado, Williams
17. Paul di Resta, Force India
18. Charles Pic, Caterham
19. Esteban Gutierrez, Sauber
20. Max Chilton, Marussia
21. Jules Bianchi, Marussia (jäi tulemuseta)
22. Felipe Massa, Ferrari (jäi tulemuseta)