Kevini pressiesindaja Martin Korjuse sõnul kulusid esimesed kümme ringi puhtalt arusaamisele, mida ise teha tuleb ja kuidas auto käitub. "Ühe käega tuleb vajutada nelja erinevat nuppu ja seda meeletute kiiruste juures. Midagi sarnast Kevin varem kogenud polnud, kõigepealt tuli uue olukorraga kohaneda. Ta testis Pirelli selle aasta pehmet rehvi ning ühte tuleva aasta rehviversiooni. Kokku kulus Kevinil enam kui 6 tundi väldanud testipäevaga 8 jooksu rehve."

"Maksimaalset aja peale sõitu Kevinilt ei nõutud, igaks sessiooniks, mis vältas reeglina 7-8 ringi anti konkreetne ülesanne. Kõige enam kurtis ta esimese F1 testi juures kaelavalu, meeletud kiirendused ja mahapidurdused hakkasid lõpuks kaelale meeletut valu tegema. Rohkem Kevin Abu Dhabis testirajale ei lähe ja see oli juba varasemalt ette teada."

Väljaandele Autosport antud kommentaarides sõnas Kevin, et jäi üldjoontes testiga väga rahule. "Vaid kiireim ringiaeg võinuks parem olla. Arenesid iga ringiga ja sain üha enam aru, mida tegema pean. Selles plaanis läks kõik hästi," märkis 18-aastane vormelilootus.