Esimese sõidu võitis Marcus Armstong (Prema), tema tiimikaaslane Robert Shwartzman lõpetas teisena ja kindlustas ühtlasi MM-sarja üldvõidu. Kiireima ringi eest antavad kaks lisapunkti teenis seitsmendal kohal lõpetanud Jake Hughes (HWA).

Vips sai 10-sekundilise karistuse, sest sõitis turvaauto rajal olles tagant otsa Christian Lundgaardile (ART).

Eestlane stardib homme esimeselt stardikohalt, kuid MM-sarjas kolmandaks tõusnud Armstrongi, kes stardib kaheksandana, ta enam kinni püüda ei saa, sest vahe kärises 18-punktiliseks. Homme on mängus maksimaalselt 17 punkti.

Punktitabel: 1. Schwartzman 198 punkti, 2. Daruvala 157, 3. Armstrong 144, 4. Vips 126.

Võistluse eel

Vaid kolme punktiga edestab Vips (Hitech GP) Prema tiimi pilooti Marcus Armstrongi, kellel on kolmas stardikoht ning kahe endast eespool oleva tiimikaaslase näol inimesed, kes talle kergesti punkte juurde võivad kinkida. Loodetavasdti muudab Premal tiimikorralduste andmise keerulisemaks tõsiasi, et matemaatiliselt on ka Jehan Daruvalal võimalik veel preaguse üldliidri Robert Schwartzmani asemel tiitlivõitjaks tulla.

Tänane stardirivi:

1. Robert Shwartzman (Prema)
2. Jehan Daruvala (Prema)
3. Marcus Armstong (Prema)
4. Niko Kari (Trident)
5. Christian Lundgaard (ART)
6. Jake Hughes (HWA)
7. Pedro Piquet (Trident)
8. Leonardo Pulcini (Hitech)
9. Jüri Vips (Hitech)
10. Max Fewtrell (ART)

F3 sarja punktisüsteem:

Esimeses sõidus jagatakse TOP 10 kohtadele punkte vastavalt 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1. Kvalifikatsiooni võit annab 4 punkti, parim ringiaeg sõidus 2 punkti.

Teises sõidus on panused väiksemad: 15-12-10-8-6-4-2-1, kiireim ring toob taas 2 silma.