McLareni spionaažis süüditunnistamine ja tiimile määratud karistused on alles lähiminevik, nüüd süüdistab meeskond samalaadses üleastumises Renault’F1 tiimi. Vastu seistes Ferrari süüdistustele käivitas McLaren sisejuurdluse, mille tulemusel ilmnes, et üks nende endistest töötajatest viis Renault’ meeskonda mitu CD-täit McLareni tehnilist informatsiooni.

McLareni juristid andsid asjast FIA-le teada septembris kui süüpingis oli veel McLaren. FIA on oma uurimistööga jõudnud nüüdseks niikaugele, et soovitakse kuulata Renault’ meeskonna selgitusi.

“Meeskonna esindajad on kutsutud vastama süüdistusele, mille kohaselt olid 2006. aasta septembrist 2007. aasta oktoobrini Renault F1 meeskonna valduses McLarenile kuuluvad dokumendid ja konfidetsiaalne info, mis muuhulgas sisaldas ka 2006. ja 2007. aasta McLareni F1 auto kütusesüsteemi, käigukasti, õlijahutussüsteemi, hüdraulikat ja vedrustust puudutavat informatsiooni.

Renault boss Flavio Briatore ütles septembris, kui McLareni süüdistus avalikkuse ette jõudis, et nad ei ole midagi valesti teinud ja töötavad käsikäes FIA-ga.

Praegusel hetkel on FIA uurijad ka McLareni peakorteris, kus tutvutakse 2008. aasta auto joonistega, et kontrollida, kas meeskond ei ole selle konstrueerimisel kasutanud Ferrarist varastatud informatsiooni.