Teatavasti on Todt üks väheseid inimesi, keda Schumacheri perekond sakslase juurde laseb. RTL France uuris hiljuti 74-aastaselt endiselt Ferrari meeskonna pealikult, kas ta saab Schumacheri tervise osas maailmale midagi avalikustada.

"Selles küsimuses jään ma äärmiselt reserveerituks. Näen Michaelit väga tihti, korra või kaks korda kuus," avaldas Todt. "Minu vastus jääb alati samaks: ta võitleb. Saame ainult loota, et temal ja ta perel lähevad asjad paremaks. Tema eest hoolitsetakse väga hästi ning ta on enda jaoks väga mugavas kohas."

Järgmisel hooajal võib taas Schumacheri nime F1-sarjas näha, kui seitsmekordse maailmameistri poega Micki seostatakse tugevalt Haasi võistkonnaga. 21-aastane sakslane hoiab praegu F2-s liidrikohta. Varasemalt seostati sakslast ka Alfa Romeo meeskonnaga, kuid F1 tiim teatas oktoobris, et võistkonnas jätkavad Antonio Giovinazzi ja Kimi Räikkönen.

Todti sõnul käib Mick enda isa jälgedes. "Mick sõidab järgmisel aastal ilmselt F1-s, mis on talle suurepärane väljakutse. Oleks väga hea meel näha uut Schumacherit autospordi kõige kõrgemal tasemel," lisas ta.