Sellega sai Kimi Räikkönen endale võimaluse järgmisel aastal F1-s osaleda. Max Mosley näeb sellises tendentsis aga suurt ohtu.

“Kahjuks ei käitu F1 komisjon alati nii nagu mina seda neile soovitan. Kui see nooruk peaks põhjustama suure avarii, kus mitmed inimesed viga saavad, siis pean mina olema see mees, kes seletab kannatanutele miks nii juhtus.”

Mosley kardab, et F1-e jõudmine võib minna liiga kergeks. “Meil on ometi olemas väga konkreetsed kriteeriumid, et kuidas F1-e saab.”

Räikkönen tuli F1-e otse Briti Vormel Renault sarjast, mis oma tehniliste tingimuste poolest meenutab meie F4 vormeliklassi. Meil sõidetakse 1800 kuubikuliste Volkswageni mootoritega ning autod on tehniliselt vaid veidi aeglasemad, kui F3 vormelid. Sauga ringrajal umbes 2 sekundit ringilt.

Eelmisel aastal tuli Jenson Button otse Briti F3-st ning ka siis jätkus kõhklejaid. Buttoni sesoon oli suurepärane, sest mees jõudis pea alati punktidele, kui ta sõidu lõpetas. Button on üks nendest, kes ütles, et Räikkönenil on vähe kogemusi ning temaga ühines ka endine tiimikaaslane Ralf Schumacher. Räikkönen on “autoga” võistelnud vaid 23 etapil, kuid ta on pea kümme aastat enne seda karti sõitnud.

Rubens Barrichello seevastu on Kimi tulemise poolt:“Kui sul on annet, siis pole vahet, kui vana sa oled, oma töö teed ikkagi hästi ära. Ma arvan, et sellel noorel soomlasel on see anne täiesti olemas.”.