„Uute reeglite tulemusena on reedel põhieesmärgiks kahe võimaliku rehvivariandi hulgast sobiva leidmine,” lausus meeskonna juht Jean Todt. „Ühtlasi tuleb arvesse võtta, et täna kasutatud mootoriga peame me pühapäeval ka GP finišisse jõudma.”

„Alati on rõõm kahte Bridgestone’i rehve kasutavat Ferrarit ajatabelite tipus näha, kuid me teame, et tänased tulemused ei ole midagi erilist,” lisas Todt. „Tõsine võidusõit saab alguse alles homses kvalifikatsioonis ning teame väga hästi, kui tähtis on võistlustele startida esireast.”

Mõlemas reedeses vabatreeningus kiireima aja kirja saanud Michael Schumacher lisas: „Olen auto võimekusega väga rahul, see vastas talviste testide järel olnud ootustele. Me ei tohiks tänaseid ringiaegu liiga tõsiselt võtta, kuna selle põhjal ei saa veel praegust meeskondade järjestust paika panna — kui aus olla, siis ma ei usu, et järjekord selline, nagu täna oli, on.”

„Täna panime põhirõhu auto seadistuse leidmisele,” lisas sakslane. „Käisin kolmel korral rajalt välja, mis oli peamiselt tingitud tugevast kuid muutlikust tuulest.”