“Michaeli asendaja kohale oli vaid kaks kandidaati — Kimi ja Alonso, ” ütles Brawn: “Kimi puhul said asjad lihtsalt kiirelt paika.”

“Me olime seisukohal, et meeskond on piisavalt tugev ja olulisim on uue sõitja puhul tema kiirus. Valida oli kahe mehe vahel ja üks oli sel ajal kättesaaadav, teine mitte,” rääkis Brawn: “Ei tohi ka unustada, et Jeanil on selja taga aastatepikkune kogemus rallitiimi aegsest koostööst Skandinaavia päritolu sõitjatega ja talle meeldib nende vaikne ning introvertne olek.”

Võrreldes Michael Schumacherit ja Kimi Räikköneni ütles Brawn, et kuigi soomlane on vaikne ja enesessetõmbunum ei tähenda see, et tal midagi öelda ei ole: “Selliseid inimesi tuleb aga väga tähelepanelikult kuulata, sest tavaliselt on neil väga palju öelda kui neile selleks võimalus anda.”

Brawn on ka veendunud, et kuigi Kimi tiimikaaslase, Felipe Massa, areng on olnud kiire, on brasiillase parimad ajad pisut kaugemal tulevikus.

Enda kõrvalejäämise kohta arvab Brawn, et see ei muuda Ferrarit vähem konkurentsivõimeliseks: “Neil aastail kui olin meeskonnas, lõime me oma filosoofia, mille järgi tegutseda. Kõik see on alles ja toimib endiselt — tiimis on väga mõistlikud inimesed.”.