Sõidu keskosas aga loovutas Vides viis kohta ja finišijoone ületas eestlane 15-ndana, saades etapilt ühe punkti lisaks. Videse punktiseis on hetkel kokku 5 punkti, eelmisel etapil Taanis oli ta 11-nes. Superbike kvalifikatsioonsõidus ilmnesid juba kolmandal ringil Hanno Velti tsiklil tehnilised probleemid generaatoriga, mille tulemusena tsikli aju lülitab mootori miinimum režiimile. Velt oli sunnitud kvalifikatsiooni katkestama ning leppima 21. stardikohaga.

Starti läks eestlane juba ilma generaatorita, st Velt sõitis aku pealt, mis pidas ka kogu sõidu ilusti vastu. Start õnnestus Veldil väga hästi ning ta tõusis esimese ringi lõpuks 14-ndale kohale. 25 ringilise kihutamisega suutis Velt tõusta veel neli kohta ja finišeerida 10. kohal.

„Kahjuks ei jõudnud liidergrupile nii lähedale, et nende temposse jõuda — olen rahul, viis punkti lisaks, kokku on 13 punkti ja olen hetkel üldarvestuse 9. kohal,” lausus Velt.

Eestlase meeskonnakaaslane Harri Maikola startis neljandalt kohalt, kuid langes sõiduga 5.ndaks. Sõidu võitis rootslane Pär Johansson.