Teisipäev

Räikkonen sõitis rajal 29 ringi ning oli Pedro Diniz`ist vaid 2.5 sekundit aeglasem. "See on minu jaoks fantastiline päev. F1 autoga on väga hea sõita, kuna see on palju huvitavam ja parem, kui F3 auto. Ma pean õppima natuke veel kiirendamist ja pidurdamist, eks siis hakkab asi paremini sujuma. Tundub nii, et ma ei ole kunagi naeratanud nii palju, kui täna," ütles Kimi.

"Täna oli hea võimalus panna proovile Kimi sõiduoskused ning hoolimata minu kartustest, et ta purustab auto algosakesteks, ei teinud ta mitte ühtegi viga ning ühesuguste kummidega oli ta vaid 1.5 sekundit Pedrost aeglasem. Homme jätkame teste ning proovime, kuidas ta kohaneb auto seadistuste muudatustega," ütles testimeeskonna juht Jackie Eckerlaert.

Jackie sõnas soome MTV3-le antud intervjuus, et Kimi puhul meeldib neile tema tohutu töötahe ning võime raskustega toime tulla. Noor võidukihutaja on praktiliselt oma rahakoti peal Euroopas F3 võistlustel käinud, ise autot ja mootoreid ehitanud ning maganud oma Vani taganurgas. Samamoodi alustas ka valitsev maailmameister Mika Häkkinen, kes sõitis vana logu Vani ja vormeliga Inglismaale, ning elas oma autos terve sesooni, mil ta seal võistles.

Räikköneni parim ringiaeg oli veidi üle 4 sekundi aeglasem, kui McLareni testipiloodil Olivier Panis aeg, kes tegi päev parimaks ringiajaks 1.25,972.

Päeva parimad ringiajad:

1. Olivier Panis McLaren-Mercedes 1.25,972

2.
Pedro Diniz
Sauber-Petronas 1.27,654 3.
Luca Badoer
Ferrari 1.28,137 4.
Kimi Räikkönen
Sauber-Petronas 1.30,008

Kolmapäev

Teisel testipäeval oli Räikkönen juba hoopis paremini autoga kohanenud ning tulemused paranesid kogu päeva vältel. Kimi parim aeg Sauberi autoga oli vaid 1.8 sekundit aeglasem, kui Michael Schumacheri oma, kes jätkas Luca Badoeri tehtud tööd aerodünaamika testimisel.

Räikkönen tegi väikse spinni, mis oli ka ainukeseks sõiduveaks 41 ringi jooksul. "F1-ga on ikka oluliselt parem sõita, kui F3-ga. 800 hobujõu taltsutamisega ei ole mul mingeid probleeme, aga süsinikkiud pidurid tahavad veel natuke harjumist. Endalegi üllatuseks olin täna palju kiirem, kui eile. Igatahes on see väga vahva elamus, kuigi nüüd tahaks vaid 12 tundi magada,"ütles Räikkönen.

Neljapäeval teste ei toimu, kuna kõik pritsumehed lähevad Monzas hukkunud Paolo Gislimberti matustele. Testid jätkuvad reedel ning siis on noor soomlane taas roolis.

Päeva parimad ringiajad:

1. Olivier Panis McLaren-Mercedes 1.24,798

2.
Michael Schumacher
Ferrari 1.26,399 3.
Kimi Räikkönen
Sauber-Petronas 1.27,133

Reede

Kimi sõitis reedel 39 ringi, tehes oma parimaks ringiajaks 1:27.46, mis jäi küll alla kolmapäevasele ringiajale. Michael Schumacher lõpetas testimise Indianapolise sõidu tarvis ning oli autoga väga rahul. Päeva kiireima aja sõitis välja taas Olivier Panis, kes oli ka kõige kauem rajal — 93 ringi.

Päeva parimad ringiajad:

1. Olivier Panis McLaren-Mercedes 1.24,104

2. Michael Schumacher Ferrari 1.25,323

3. Kimi Räikkönen Sauber-Petronas 1:27.46