Raha saadakse televisioonirahadest, millest Minardi ja Jordani meeskonna toetuseks suunatakse nüüd suuremad summad.

„Meeskonnajuhid leppisid vaikimisi kokku, et vähemalt 10 meeskonda peab F1-es startima,“ lausus Paul Stoddart The Times’ile. „Otsus lihtsustab oluliselt meie olukorda ning garanteerib, et Minardi meeskond suudab kaasa teha kogu hooaja,“ lausus rahulolev Stoddart.

„Ilma toetuseta oleksime pidanud raha kokku hoidma kõikjalt, kust võimalik, et terve hooaeg vastu pidada,“ lausus Eddie Jordan, kelle meeskond kaotas eelmise aasta lõpus peasponsori DHL. „Nüüd saan minna sponsorite juurde ning garanteerida, et teeme kaasa kogu hooaja. Võin käsi südamel öelda, et oleme taas kord valmis võitlema F1-es,“ lisas iirlane.

Kui meeskondade arv F1-es sel hooajal oleks langenud alla kümne, tulnuks mõnel meeskonnal sarjas osaleda kolme vormeliga. „Vajame uut ja erinevat verd, et sari taas kord põnevaks muuta,“ lausus Max Mosley. „Kui Eddie Jordan F1-ga liitus oli sarjas 19 meeskonda ning paljud autod ei pääsenud pärast kvalifikatsiooni startigi, kuid suur kulude kasv on paljud meeskonnad pankrotti viinud,“ lisas Mosley. „F1-es võiks olla meeskonnad, kuhu kuulub 3 autot, kuid kas fännid soovivad rajal näha kolme Ferrarit ning McLarenit?,“ lõpetas Mosley.