Kõikidel tiimijuhtidel paluti hinnata tänavuse aasta sõitjaid ning panna pilootide esituste põhjal kokku tänavuse aasta paremusjärjestus. Punktisüsteem oli F1-le omane: esimene koht sai 25, teine koht 18 punkti, kuni lõpuks kümnenda positsioonini välja, mis andis ühe punkti.

Kokkuvõttes sai parima hinde seitsmenda MM-tiitli kindlustanud Lewis Hamilton, kes kogus tiimijuhtidelt 171 punkti. Teist aastat järjest oli pingereas Hamiltoni lähimaks jälitajaks Max Verstappen (Red Bull), kes teenis 156 silma. Esikolmiku lõpetas Charles Leclerc (Ferrari;132 punkti).

Tiimipealikute paremusjärjestuses mahtusid esikuuikusse veel Daniel Ricciardo (Renault; 95), Sergio Perez (Racing Point; 82) ja George Russell (Williams, 75). Seitsmenda ja kaheksanda koha hõivasid McLareni sõitjad Lando Norris ja Carlos Sainz jr, kes kogusid hääletusel vastavalt 45 ja 37 punkti.

Kuigi Hamiltoni tiimikaaslane Valtteri Bottas teenis tänavu MM-sarja arvestuses teise koha, asetasid pealikud ta alles üheksandale reale 27 punktiga. Ta jäi seda positsiooni jagama AlphaTauri sõitja Pierre Gaslyga.

Hääletusest võtsid osa Cyril Abiteboul (Renault), Christian Horner (Red Bull), Simon Roberts (Williams), Andreas Seidl (McLaren), Guenther Steiner (Haas), Otmar Szafnauer (Racing Point), Franz Tost (AlphaTauri), Fred Vasseur (Alfa Romeo) ja Toto Wolff (Mercedes).