Peale Glocki istuvad 5. mail Hockenheimis BMW M3 DTM masinatesse eelmise hooaja tšempion Bruno Spengler (Kanada), Augusto Farfus (Brasiilia), Joey Hand (USA), Andy Priaulx (Suurbritannia) ning Martin Tomczyk, Dirk Werner ja Marco Wittmann Saksamaalt.

„Meil on hea meel, et Timo Glock on meie juures tagasi,“ rõõmustas BMW Motorsport direktor Jens Marquardt. „Võidusõitja karjääri jooksul on Timo rohkem kui korra tõestanud oma suurepäraseid juhioskusi. Samuti oma avatust, mis on igale tiimile suure tähtsusega. See, et ta nüüd peale kuue aastast vaheaega tuli tagasi BMW-perekonna juurde, on veelgi meeldivam. Olen kindel, et Timo harjub ruttu DTMiga ning toodab oma sõpradele ja fännidele palju rõõmu.“

„Minu jaoks on äärmiselt põnev üle mitme aasta sõita jälle BMW roolis ja pealegi sellises sarjas nagu DTM,“ rääkis Timo Glock ajakirjanikele. „Vormel 1 oli minu jaoks suurepärane aeg, kuid nüüd on hetk proovida midagi uut. Muidugi ma tean, et pean sarja tehnikaga sõbraks saama, sest DTM masin on teistsugune kui vormel. Kuid just see motiveerib mind. Pealegi, BMW meeskond toetab mind ja ma ei kahtlegi selles, et Müncheni autotootajal on olemas reaalne võimalus võita tänavugi meistritiitel,“ rääkis sakslane.

Nagu teisedki DTM piloodid testis ka Glock äsja Valencias oma uut tööriista. Ja mootorispordidirektor Marquardt jäi uustulnukaga rahule. Kindlasti toob Glocki tulek DTMi sarjale uusi fänne ja see oli ka sakslast palgates BMW strateegia. DTMi aastatega tõusnud populaarsus põhineb just suurtele autospordi nimedele, nagu Mika Häkkinen, Keke Rosberg, Ralf Schumacher või David Coulthard. Kuigi Keke enam ei annagi intervjuusid, siis on tema meeskond juba aastaid DTMis ja seega võivad mootorispordisõbrad näha kuulsat soomlast jälgimas võistlusi. Ja kui on õnne, siis saada isegi autogrammi.

Timo Glocki karjäär:

1998 - Kardisport
1999 - Kardisport
2000 - 1. koht BMW ADAC Formel Junior Cup
2001 - 1. koht Formel BMW ADAC meistrivõistlused
2002 - 3. koht Saksamaa Formel-3 meistrivõistlused
2003 - 5. koht Formel-3 Euroserie
2004 - Vormel-1 MM
2005 - 8. koht ChampCar World Series, Rookie of the Year
2006 - 4. koht GP2 meistrivõistlused
2007 - 1. koht GP2 meistrivõistlused, Testipiloot BMW Sauber F1 Team
2008 - Vormel-1 MM (üks poodiumikoht, Toyota)
2009 - Vormel-1 MM (kaks poodiumikohta, Toyota)
2010 - Vormel-1 MM (Virgin)
2011 - Vormel-1 MM (Marussia-Virgin)
2012 - Vormel-1 MM (Marussia)