GPWC juht Juergen Hubbert lausus: „Kui me mõistsime, et meie soov jõuda mõlemaid pooli rahuldava kokkuleppeni ei saa teoks, siis oli meie ja spordi huvides läbirääkimiste lõpetamine.”

Bernie Ecclestone kommenteeris toimuvad ajakirjale Autosport järgnevalt: „Anname meeskondade kuni 2007. aastani 700 miljonit dollarit Concorde lepingus lubatust enam. Nad plaanisid sarjas jätkata kuni 2014. aastani, kuid kui me hakkasime lepinguid allkirjastama, siis selgus, et nad ei soovi olemasolevat lepingut ühe aasta võrragi pikendada.”

„Autotootjad lihtsalt ühtlasi, et nad ei saa ennast F1-ga siduda,” lisas Ecclestone. „Meie vastasime neile, et kui nad end meiega siduda ei saa, siis miks te meie aega raiskate? Soovime ainult Concorde lepingut pikendada.”

Küsimusele, kas GPWC-sse kuuluvad viis autotootjad plaanivad luua oma sarja, vastas Ecclestone: „Mul pole õrna aimugi. Tõenäoliselt. Võib-olla.”

Ecclestone lisas: „GPWC soovis raha, kohti sarja juhtkonnas ja kõike muud, kuid nad ei olnud nõus ennast siduma sarja tulevikuga. Nad ei nõustunud võtma ühtegi kohustust. Seega me tahtsime teada, mida nad on nõus meile vastu andma ja selgus, et mitte midagi. See on midagi, mida sa võidki loota suurtelt firmadelt.”