Taanlane tegi 2014. aastal McLareni ridades imelise debüüdi, kui sai kohe avaetapil kolmanda koha. Sõidu järel Daniel Ricciardo diskvalifitseeriti ning Magnussen kerkis koguni teiseks. Kusjuures see jäigi Magnusseni ainsaks poodiumiks F1-sarjas.

Vormelisõitja sõnul kerkisid tema lootused imelise debüüdi järel lakke. "Arvasin esimese võistluse järel, et hakkan debüüthooajal MM-tiitli nimel võitlema. F1-s ei saa kunagi ennustada, kuidas minema hakkab. Pead lihtsalt andma endast parima ja nautima kõike, kuniks saad," sõnas Magnussen, kes sai hooaja kokkuvõttes 11. koha.

McLarenis kaotas ta sõitjakoha 2015. aasta lõpus, kui Fernando Alonso naasis Suurbritannia meeskonda. 2016. aastal pääses taanlane F1-sarja tagasi, kui hakkas sõitma Renault eest. Aasta hiljem siirdus ta Haasi meeskonda, keda esindas neli hooaega.

Vaid 2018. aastal suutis taanlane debüüthooaja lõppkohta parandada. Toona lõpetas Magnussen hooaja üldarvestuses üheksandal positsioonil. "Päeva lõpuks oli mul ikkagi karjäär F1-s. Pole just palju inimesi, kes sellise võimaluse saavad," vaatas Magnussen aastatele tagasi. "Noore lapsena võib sellest unistada, aga seda realiseerida on üsna keeruline."

Tuleval aastal hakkab Magnussen sõitma WeatherTech SportsCar Championshipi sarjas. Ka Magnusseni pikaaegne tiimikaaslane Romain Grosjean lahkus tänavuse hooaja järel F1-st. Tuleval aastal kihutavad Haasi ridades 21-aastased debütandid Mick Schumacher ja Nikita Mazepin.