Laupäevases sõidus sai DAMS-i ridades sõitev Vips 11. koha. Pühapäeva sprindietapi lõpetas ta kümnendana, kuid esikoha saanud tiimikaaslane Dan Ticktum diskvalifitseeriti ja eestlane kerkis üheksandaks. Sprindivõistluses saavad punkte aga kaheksa parimat, mis tähendab, et Vipsil on jätkuvalt sarjas punktiarve avamata.

"Selleks nädalavahetuseks vahetasime istet ja meil oli raskusi nii vabatreeningul kui kvalifikatsioonis, sest ma ei saanud pidureid enam piisavalt suruda," rääkis Vips Red Bulli kodulehe vahendusel. "Kui seda muret poleks olnud, oleksime päris lähedal olnud, sest kvalifikatsioonis oli meil hea auto."

Vipsi jaoks oli möödunud nädalavahetus teine etapp F2-sarjas. Kummagi etapi eel polnud tal aga võimalust masinat testida. "Kui saaksime testida, siis meil selliseid muresid poleks. Kõik teavad, kui raske on kohe autosse istuda ja probleemideta sõita."

20-aastase võidusõitja sõnul on tal veel palju arenguruumi. "Sõidus on mul vaja tööd teha rehvide hoidmise ja kõige muuga. Eriti saan edasi areneda stardis. Kvalifikatsiooni pärast ma ei muretse, sest minu sõitmisel polnud midagi viga. Probleem oli istmes, aga parandamise selle ära."

Vipsi saab taas võimaluse sõita juba sel nädalavahetusel Itaalias Mugello ringrajal toimuval etapil.