Tulenevalt Soome MV reglemendi eripärast oli Superstock 600 klassis kaks sõitu, mille koondtulemus läks Eesti MV arvestusse.

Taaskord tegi suurepärast sõitu Martin Pärtelpoeg. Laupäevases esimeses sõidus oli ta napilt teine, jäädes vaid 0,19 sekundiga alla Erkka Korpiahole.

Kuid pühapäevases pikemas sõidus suutis esikoha võtta. Sõidu esimesel poolel oli mees nii kolmandal neljandal kohal. Poole sõidu pealt tõusis esikohale ja hoidis seda vääramatult lõpuni. Kõige kibedam konkurent Eki Kaulamo kaotas lõpujoonel 0,149 sekundit.

Martin hoiab kindlalt esikohta nüüd nii Eesti kui ka Soome MV arvestuses. Etapilt teise koha punktid sai Hauster Motosport tiimi sõitja Madis Vanaselja ja kolmas oli soomlane Markus Neuvonen.

Superbike’ide etapi võitis sünnipäevalaps Hanno Velt (Soome arvestuses 9.). Hanno sai väga hea stardi, esimeses kurvis oli ta koguni kuues, kuigi stardikoht oli üheteistkümnes. Sõiduga oli mees väga rahul, enda varasemat kiiremat ringiaega suutis ta ületada koguni 1,5 sekundiga.

Võiduga tõusis Velt Eesti MV arvestuses taas liidriks. Senine liider soomlane Staffan Söderström katkestas sõidu kukkumise tõttu. Teises kohas oli tugevalt kinni Andres Sikkal, kuid raske kukkumine sõidu viimasel kolmandikul röövis hea koha ja nüüd peab mees mõned päevad arstide järelvalve all olema ja ilmselt tuleb vahele jätta ka kaks järgnevat etappi.

Sikkali ebaõnne tõttu tõusis teiseks Risto Klausen (11.), kes tulemusega oli rahul, kuid kurtis tsikli käitumise üle, vajab veel seadistamist.

Kolmanda koha punktid noppis soomlane Timo Viinikka (12.), kuigi sõidu lõpetas kolmandal positsioonil Karl Pärtelpoeg, siis valestart ja 20 sekundiline karistus langetasid mehe alles kuuendaks (19.).

Külgkorvide klassis oli esiviisik sama, mis eelmiselgi etapil.

Kindla võidu võtsid soomlased Pekka Päivärinta / Timo Karttiala, kes sõitsid välja sellise rajarekordi, millele ei saanud vastu isegi soolomootorrattad.

Teise ja kolmanda koha hõivasid soome paarid Petri Makkula / Juha Nikkanen ja Jussi Juola /Aki Aalto.

Neljandad oli parimate eestlastena Tarmo Tempel / Priit Kass, kes võitsid küll stardi, kuid pidid kiiremad soomlased pea mööda laskma, lisaks kurtsid nad tõrkuva mootorratta üle.

Ometi suudeti edestada kindlalt koduseid rivaale Eero Pärmi ja Peeter Küüti, kes leppisid viienda kohaga.

Selget arengut on näha ka noorte Alvar Lepsoni ja Silver Kuuse sõidus. Koht oli küll kaheksas, kuid suudeti edestada vahetus konkurentsis ühte soome paari, kellele varasematel võistlustel oldi alla jäädud.

Kurioosne seis on Eesti MV arvestuses — esikohal on Päivarinta / Karttiala, kes juhivad peale kolme etappi ka maailmameistrivõistlusi!!!

Eeldavalt rohkem nad meie võistlustel ei osale, seega sisulised liidrid on Pärm / Küüt.

125 klassis olid parimad Siim-Sander Rooba (12.) ja Indrek Lehtsaar (14.).

Rookie 600 klassis oli esikolmik järjestuses soomlane Sakari Pietilä (17.), Kristjan Beljaev (21.) ja Indrek Puhm (23.). Neljanda koha hõivas Maarja Noorak (24.).

Rookie 1000 arvestuses hõivasid kuus paremat kohta soomlased, kuna meie kiiremad Tarmo Kivi ja Margus Must kaasa ei teinud.

Nii oli parima eestlasena seitsmes Lenno Ahman (20.), edestades napilt Arnold Kannikest (21.). Etapivõidu sai Markus Virtanen (2.), teine oli Mika Laaksonen (5.) ja kolmas Kim Holmström (7.).