Ei, Lewis ei hakka laulma ja Massast ei saa trummarit ning Alonso ei hakka tuld puhuma.
Saate nimi on 107% ja see on tuletatud Vormel 1 sarjas kehtivast 107% reeglist ehk kõik piloodid, kes soovivad võistlusel rajale pääseda, peavad kvalifikatsioonis mahtuma 107% ajalimiidi sisse, kirjutab Motomaailm.

Saate formaat on sama nagu võistlustel, kes jääb 107% piirist välja, lahkub ka saatest. Eelkõige otsitakse talendikaid noori aga siiski mitte kardispordis osalevaid 8. või 10. aastaseid, vaid võistlusvalmis noormehi, kellest võiks lähima paari aasta jooksul asja saada. Peaauhinnaks on aastane Vormel 1 sarja hooaeg ehk siinkohal ei ole tegemist pelgalt hooajavälise testiga ühel päeval, vaid garanteeritakse leping terveks hooajaks!

Anthony Hamilton on sarja eestvedaja Bernie Ecclestone’ga vanad semud ja Simon Cowell on teada-tuntud autopede, kes näeb selles uut ja atraktiivset võimalust, et kasseerida kenakene kopikas ning rahuldada oma ego. Lisaks on Simon Cowell Vormel 1 sarja jaoks suurepärane teesillutaja Põhja-Ameerika turule, mida Bernie on ammu oodanud. Samuti on võimalik, et Cowell’le pakutakse kohta Vormel 1 sarja juhatuse laua taga ja miks mitte ka väikest osalust. Vormel 1 sarja kommertsõiguste omanikuks on Delta Topco nimeline ettevõte, millest CVC Capital Partners omab 70%, JPMorgan 20% ja juhatuse liikmed ning muud asjapulgad ca 10%.