Algselt pidi võistluste teine etapp toimuma 14. jaanuaril Keilas. Kuna Keila rajal jäid võistlused omavalitsuse vastuseisu tõttu ära ning varuvariandiks olnud Rakvere etapp jäi ära lumevaeguse ja madala temperatuuri tõttu, otsustati EMV II etapp pidada 4. veebruaril Räpinas, teatab Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

Räpina krossi ajal ei vastanud aga miinuskraadid kinnitatud võistlustingimustele ja seetõttu ei olnud võimalik ka seal meistrivõistluste arvestuses võistelda.

Vastavalt kinnitatud võistlustingimustele Eesti MV etappe ei asendata ja seega otsustas EMF motokrossi komisjon kinnitada Mulgi Talv 2006 tulemuste põhjal: 2006 Eesti Talimotokrossi Meistrivõistluste tulemused masinaklassides: 65ccm, 85ccm ja Open ning karikaarvestuse tulemus külgvankritega mootorrataste ja hobi klassides. Klassis 50cc jäeti meistritiitel välja andmata.

Talimotokrossi Eesti meistriteks tulid:

65 ccm — Karl Saat, teine Henri Roosiorg, kolmas Vladislav Nikitin;

85 ccm — Indrek Mägi, teine Davis Ivanovs, kolmas Lauri Lehtla;

Open — Aigar Leok, teine Toomas Triisa, kolmas Kristjan Rätsep.

Talimotokrossi Eesti Karikavõitjad:

külgvankritega mootorrattad — Urmas Sugasep — Veikko Parksepp, teine koht Tanel Reesna — Ruslan Talf, kolmas Marek Lina — Madis Lina;

Hobi — Lembit Nõlvak, teine Jüri Makarov, kolmas Priit Porsnev.

Eesti Jäärajasõidu Karikavõistlustel on aga tulemas veel kolm võistlust: 18.veebruaril Saku jäärada Männiku karjääris, 24.veebruaril Pärnus ja 26.veebruaril Võrus Tamula järvel.

Laupäeval 25.veebruaril toimub motokross “Abja noortetalv 2006”.