125cc
võitis mõlemad sõidud kindlalt Edik Kuusk. Kahe sõidu kokkuvõttes moodustasid esikuuiku Kuusk, Rätsep, Toomas Triisa, Remma, Jüri Triisa ja Litvinovs, kirjutab motorsport.ee.

65cc klassis käis võidu nimel maavõistlus Lätiga, kui sellel hooajal Euroopas tublilt esinenud Rain Kochile pakkus tõsist konkurentsi meie lõunanaaber Jonass Pauls. Esimeses sõidus suutis lätlane eestlast 6 sekundiga edestada, kuid teises oli jällegi Koch 27 sekundiga peal. Kochi ja Paulsi kõrval tõusis poodiumi madalaimale astmele kahe sõidu kokkuvõttes Rain Tedre.

50cc jätkus duell Claudius Roosma ja Hendrik Talviku vahel, kes sellel hooajal pidevalt võite jaganud. Oma sõna oli sekka öelda ka Cristopher Tallil, kes osadelt võistlustelt esikohti napsanud. Kokkuvõttes läks avaetapilt võit Talvikule Roosma ja Talli ees.

500cc klassis oli tihe konkurents, sest lisaks valitsevale Eesti meistrile, Jaanus Kovalile, olid stardipuu taga Toomas Triisa, Henri Remma, eelmisel päeval 125cc võitnud Edik Kuusk, Asko Lihtsa, eelmise aasta hõbe ja pronks Georg Allikas ja Heigo Lauren ning noor ja andekas Kristjan Rätsep. Kokkuvõttes võidutses Edik Kuusk, Toomas Triisa, Jaanus Kovali, Kristjan Rätsepa, Dmitri Vinogradovi ja Asko Lihtsa ees.

80cc oli kohal kogu Eesti paremik eesotsas Euroopas tegusid tegevate Indrek Mägi, Lauri Lehtla ja Soome litsentsi all võistleva eestlase Harri Kullasega. Lisaks olid kohal ka tugevad lätlased Davis Ivanovs ja Toms Macuks. Üldkokkuvõttes kuulus esikoht Harri Kullasele, teine oli Indrek Mägi ja kolmas Lauri Lehtla.

Külgvankrite klassis võidutsesid Urmas Sugasep — Veiko Parksepp, kes võitsid teise sõidu ning esimeses lõpetasid teisena. Kokkuvõttes said teise koha Kert Varik — Erki Kõiv. Poodiumi kolmandale astmele tõusid Gert Gordejev — Erko Noormaa.

Quadracerite masinaklassis võitis Kaupo Liiv, kellele järgnesid Üllar Põld, Jaanus Kertsman, Meelis Jürgenson, lätlane Artis Rasmanis ja Martin Toovis.

Järgmine Tridens Eesti meistrivõistluste etapp toimub 30. juunil ja 1. juulil Valgas Jaanikese krossirajal.