Tiimid pahandasid aktsiatehingute pärast, kuna uueks omanikuks sai kaabeltelevisioonis tegelev Kirch. Tiimid tõstatasid koheselt küsimuse teleõigustest tulevate rahade jagamise kohta ning ähvardasid seepeale uue sarja teha.

Nüüdseks on uus firma juba registreeritud ning selle osanikeks on viis suurt autotootjat, kes F1-s praegu kaasa löövad. Selline lahendus ei meeldi aga Bernie Ecclestone´ile, kellele siiani kuulub veel 25% SLEC-ist.

“Sponsorid ei ole rahul, nad tahavad tingimusi muuta,” rääkis Bernie. “Ma olen neile öelnud, et oodaku ja vaadaku mis saab. Nad tulid sarja, sest F1 oli stabiilne ja nad teadsid, et siin tehakse asju korralikult. Kui need firmad lahkuvad, siis on neid raske tagasi saada.”

Võimaliku sarja tekkimiseni läheb siiski vähemalt kuus aastat, enne kui käesolev tiimide ja organisaatorite vaheline leping otsa saab.

“Autotootjad tulid siia, kuna see oli nende jaoks nagu poe vaateaken. Miks nad nüüd seda siis lõhkuda tahavad? Nad ei anna endale aru, et kui nad praegu saavad 50%, siis on see summa ikkagi suurem kui nende tehtud sarjas 100% kunagi olema saab,” kirjeldas Ecclestone TV raha jagamist.