“Sa vaatad kuidas mõned inimesed pakuvad välja testikeeldu ja mõtled kas nad ei tule äkki planeedilt Zog. Meil ei ole ühtegi reeglit mis kohustaks testidel osalema. Kui ei taha, siis ei pea minema testima. Mida nad tegelikult tahavad öelda, et võiks tehnika osa tasavägisemaks muuta.”

“Võtke need mehed, kes ütlevad, et me peaksime testima reedeti enne võistlust. Kui praegu näeb mõni tagatiib tuuletunnelis hea välja, siis võime ta testile viia ja vaadata kuidas ta rajal töötab. Kui me võidusõidu ajal testiksime, siis peaksime neid tiibu tegema neli tükki ning lisaks peaks meil olema kaasas neli eelmise mudali tiiba, mida kasutada sel juhul, kui uus tiib ei ole efektiivsem.”

“Testikeelu puhul investeeriks rikkamad tiimid suuresti testiaparatuuri ja simulaatoritesse. Uskuge mind, kõige odavam koht auto testimiseks on ringrada. Inimesed, kes tahavad testikeeldu praegu, võivad ju niimoodi praegu tahta, kuid vaevalt et nad olukorraga siis rahul on, kui nad väljaspoole 107% piiri hakkavad jääma.”.