“See oli väga muljetavaldav etteaste Michaeli ja Ferrari poolt,” ütles Dennis. “Nad tegid head tööd ja olid oma võitu väärt. Aga nii Williams, kui ka meie ise teame, et rehvide poolt on veel palju tulemas.”

McLarenite sõidu kohta oli Dennis veidi kriitilisemalt meelestatud. “See on samm õiges suunas, aga me ei olnud piisavalt vastupidavad Malaisias. Peab siiski ütlema nagu tavaliselt — selleks et võita tuleb kõigepealt finišisse jõuda.”

Dennis on siiski kindel, et tema meeskonda ei maksa veel maha kanda peale mõnevõrra ebaõnnestunud avasõite. “Ma arvan, et asi oleks olnud huvitavam, kui me poleks jäänud kahe Renault taha kinni. Meil läks veidi aega kuni neist mööda saime, aga selline mootorisport juba kord on.”

“Vähemalt sai David esimesed punktid kirja. Me oleksime suutnud liidritega sammu pidada, kui poleks Renault´de taha kinni jäänud. Seda võib ringiaegade põhjal näha.”

Statistika näitab, et Montoya tegi parima ringiaja, Schumacher oli kaks kümnendikku maas, Button oli kolm kümnendikku maas ja McLarenid viis kümnendikku.