“Ma arvan, et ta jääb meiega veel tükiks ajaks, vähemalt ma ütleksin aastateks,” seletas Dennis. “Me kavatseme järgmiste kuude jooksul tehnikaosakonnas mitmeid muudatusi teha, kuid ükski neist ei lükka Newey´t F1-st kõrvale.”

“Ma arvan, et me ei hoidnud Adriani vägisi kinni. See oli väga ebatavaline olukord, kus oli veidi üksteise mittemõistmist, halba ajastust ja isiklikke probleeme. Kui me need selgeks rääkisime, siis ei olnud tegemist enam võistlusega tema pärast.”

“Ma arvan, et olen täpne, kui ütlen, et Adrian on väga pühendunud ning tahab väga etappe võita ning ma ei usu, et ta vahendab suunda enne kui saavutab oma eesmärgid.”

Dennise jaoks on eelmisel aastal toimunud segadus siiani veel raske teema ning esmakordselt kommenteeris ta aastatagust juhtumit sedavõrd põhjalikult. Toonane Jaguari juht Bobby Rahal meelitas Newey kui vana sõbra oma meeskonda ning isegi leping oli juba sõlmitud, kuid Newey otsustas pärast pikka vestlust Dennisega siiski McLarenisse jääda, mistõttu viimane maksis Jaguarile valuraha.