“See on meeskonna sport ja selleks, et saada pidevalt häid tulemusi, peab seal valitsema täielik harmoonia. Seega kui mingi häiriv asi tuleb vahele, siis on sellel kohe oma roll tulemuste peal. Loomulikult viis Adriani lugu meid veidi balansist välja.”

David Coulthard ei paneks aga kõiki probleeme Adrian Newey süüks. “Loomulikult oli meeskonnas asja vastu huvi, aga ma ei märganud küll, et see oleks insenere häirinud ning auto arendamist seganud.”

Coulthardi sõnul ei saa McLaren rehvidest viimast kätte. “Me oleme pea pool sekundit praegu tempost maas,” hindas ta oma auto kiirust peale Euroopa GP-d. “Kui me ei saa Prantsusmaal rehvidest paremat tulemust kätte, siis ei suuda me seda vahet ühe nädalaga kuidagi sulgeda. Vahest sõidad sa hästi, aga sul ei ole korralikku tehnikat. Teinekord on jälle vastupidi. Peab lihtsalt lootma, et asjad tasakaalustuvad.”

Coulthardi sõnul ei ole viga auto seadistamises vaid see on sootuks põhjalikum. “Kui kvalifikatsioonis meie rehvid korralikult ei tööta, siis ma ei usu, et autot annaks veel kuidagi paremini seadistada. Ma arvan, et see probleem on palju sügavamal.”

“Williams on meile praegu väga ohtlik, aga me peame lihtsalt edasi töötama. Hooaeg ei ole praegu veel läbi ja ma tean, et meeskond teeb kõik selleks, et ette tagasi pääseda.”.