“Mul oli kogu sõidu jooksul probleeme pidamisega. Alguses oli mu auto alajuhitav ning läks hulka aega, enne kui sain sellest jagu. Seejärel hakkas tagaosa libisema. Me keerasime sõidu ajaks tiibu maha, et kiirust suurendada, kuid sellest ei piisanud. Ma tõesti võtsin masinast viimase välja, kuid mee ei suutnud sammu pidada.”

Tiimi boss Ron Dennis ütles, et tehnilise paketi üks osa lonkab sedavõrd, et vahet esimeste meeskondadega on juba raske vähendada. “Meie kiiruse puudumine peegelda meie paketi kõige nõrgemat osa, mis ei ole seal kus me tahaksime et ta oleks. Kimi väljalaske rike põhjustas tema katkestamise, aga fakt on see, et juba Malaisiast alates teame me, et vahe vähendamiseks läheb palju aega.”

McLareni probleemiks on Mercedese mootorid, mis sel aastal kuidagi eriti jõuetud paistavad konkurentide kõrval. Mercedese mootorispordi boss Norbert Haug ütles peale Imolas peetud etappi: “Nädalavahetuse tulemused näitavad meie praegust taset. Me oleme liiga aeglased ja kõik tiimis teavad, et me peame veelgi rohkem tööd tegema.”