"Loodan, et eelmisel sügisel oma ametikohast loobunud Max Mosley nautis pühapäeval Bahreini Grand Prix'd," sõnas Coulthard, vahendab sponest.ee

"Mootori pöörded piiratud 18 000 peale, tankimiskeeld, standartsed käigukastid ja mootorid - kõik need asjad kehtestati tema ajal ja pole sporti sugugi paremaks muutnud."

Coulthard lisas veel, et tal oli eelmisel nädalal väike tüli, kuna avaldas koos Ferrariga selgelt meelt uute tiimide vastu, kuid sellest hoolimata pole oma arvamust muutnud.

„Arvan, et tol nädalal jõudis reaalsus ka söör Richard Bransonile kohale, kes pärast mullu tiitli võitnud Brawni toetamist nägi oma kahte Virgini vormelit võistlusrivi tagaotsas. Vabatreeningute ajal ei tohiks autode küljest rattad pudeneda, kui on juba varem rohkem testida saadud."

HRT võistkonna piloot Karun Chandhoki kohta oli tal öelda: "Piloodid ei tohiks esmakordselt rajale pääseda kvalifikatsiooni ajal."

"Ja enne, kui inimesed hakkavad rääkima, kui tore oli näha kahte Lotuse masinat finišisse jõudmas, siis jah, oli küll, aga kas me ei peaks ootamagi seda, et vormel 1 masin suudab kogu võistluse läbida? See peaks ju olema kõige väiksem ootus?"