Inglase eelmise aasta tulemused ei olnud sugugi kiiduväärt, kuid Malaisias kvalifitseerus ta kaheksandaks, millest ka tohutu optimismipuhang on tingitud.

“Ma tõesti ootan Davidiga mees mehe vastu võitlemist,” teatas Button. “Ma startisin Malaisias tema selja tagant ja arvestades asjade praegust kulgu peaksime hooaja keskel olema võrdsed ning hooaja lõpus nendest ees.”

“Eelmisel aastal läks meie arendusprogramm rappa, aga sel aastal on Mike Gascoyne projekteerinud suurepärase auto. Ta on nii ettearvatav, et annab mulle enesekindlust aegade ja pilootide ründamiseks. Renault arendusprogramm on sedavõrd uskumatu, et asjad saavad nüüd vaid paremaks minna.”

Eelmisel aastal startisin ma rivi lõpust, aga nüüd oleme juba seitsmendad või kaheksandad, mistõttu võime igal etapil punkte saada, võibolla jõuame isegi poodiumile. Kõik liiguvad Ferrarile lähemale ja te näete Williamseid, McLareneid ja võibolla meidki Michael Schumacheriga etapivõitude pärast võitlemas hooaja lõpu poole.”

“On väga head võimalused, et Renault on võimeline järgmisel aastal võitlema meistritiitlile, sest selleks ajaks on auto võimeline etappe võitma!”.