Valitseval maailmameistril oli Austraalias õnne, kui ta otsustas märgades oludes esimesena slikkrehve proovida, mis aitas tal teisele kohale tõusta, vahendab sponest.ee

Pärast Sebastian Vetteli katkestamist võis Button juba rahus võidu kindlustamisele mõelda. Siiski on ta veendunud, et tavaoludes pole võimalik võidu eest heidelda.

„Arvan, et need eriolud kindlasti aitasid meid," lausus Button. „Me pole veel valmis mõtlema järgneva kahe või kolme võistluse jooksul etapivõitudest, nii et tuleb seda hetke nautida ja arvan, et saime head punktid ajal, kui pole kõige parema masinaga stardis. Teeme tööd oma nõrkade valdkondade osas ja iga sõiduga jõuame tipule üha lähemale. Kvalifikatsioonis tuleb veel pingutada, aga võistlustempo osas oleme juba peaaegu konkurentsis."

Button ise pole kindel, kas oleks suutnud Vetteliga võidu eest heidelda, kui poleks viimane pidanud katkestama.

„Algul hakkasin talle järele jõudma ja see oli kummaline - ta hakkab eest ära sõitma ja seejärel hakkan teda kinni püüdma," sõnas Button.

"Seejärel ütles tiim, et pean nende rehvidega finišisse jõudma, mistõttu kavatsesin tempo maha võtta. Ma ei tea, kuidas lood praegu on, aga varem oli Red Bullil alati tagarehvide kulumisega probleeme. Kui ta poleks katkestanud, siis kes teab, mis oleks saanud."