Jaapanis võitnud Sebastian Vettel kaotab kaks sõitu enne hooaja lõppu 16 punktiga, vahendab sponest.ee

Button vajab Brasiilias meistritiitli jaoks neljandat või paremat kohta, siis pole vahet, kus konkurendid lõpetavad ning tiitel läheb kindlalt inglasele.

„Kõik oleneb vigadest," ütles Button. „Red Bullil oli väga kiire auto ja mis iganes põhjustel ei jõudnud nad sõitudel finišisse. Asi oleneb finišisse jõudmisest ja punktide kogumisest."

„Loomulikult tahame võimalikult head tulemust, milleks on sõitude võitmine ning sellele hästi lähedale jõudmine. Kuid loeb ka vigade vältimine, mis on kõige tähtsam."

„Brasiilias võib kõike juhtuda, aga mulle jääb ikka neljapunktine edu. Seega kaotasin täna punkti, mis on halb, kuna Rubensiga võrreldes olin väga kiire."

„Kui startisin temast palju kaugemalt, seega ühe punkti kaotamine pole nii hull ja ta peab mind iga sõiduga seitsme punkti võrra edestama, mitte ühe. Seega pole halb koht."

„Lähen Brasiiliasse positiivse suhtumisega ning ootan katsumust, kuna see kujuneb selleks. Sebastian on kiire ja Red Bull tundub väga kiire."

„Sellel on endiselt kiireid kurve ja nad on näidanud, et suudavad hästi aeglaseid kurve läbida, seega pole kerge Red Bulli alistada. Ja Rubens on seal alati kiire, seega tuleb katsumusterikas nädalavahetus, kuid ka lõbus."