„Nii see oli, arvan, et pilootidel on palju kergem olukorda tunnetada. Tiimid võivad näha pilveid kogunemas, aga meie saame tunda seda, mis toimub," sõnas Button, vahendab sponest.ee

"Mul puudus vahepealsete rehvidega absoluutselt auto balanss, seega mõtlesin, et miks mitte proovida slikke."

„Kuiv sõidujoon oli olemas, aga mõned kohad olid märjad. Boksi minnes arvasin, et see oli katastroofiline otsus, kuna kogu boksitee oli täitsa märg, aga kui masin võttis kiiruse üles, tundus kõik hästi olevat. Suutsin ringe läbida ja osadest mööduda."

„See oli õige otsus ja olen väga õnnelik selle üle."

Ühtlasi leiab valitsev maailmameister, et võit oli väga eriline ja see annab enesekindlust juurde.

„See on väga eriline. Mul on veidi aega kulunud masinaga harjumiseks, kuid meeskond on olnud fantastiline."

„Seda on raske sõnadesse panna, väga eriline tunne. Tunnen, et saan enesekindlust juurde, loodan, et järgmisel võistlusel suudame midagi sarnast teha, kuna see tundub tõesti hea."

Button lisas veel, et selline teine boksipeatus, mis oli Hamiltonil, polnud talle kunagi isegi variandiks.

„Ma ei mõelnud kordagi uutele rehvidele. Plaanis oli ühtede rehvidega võistlus läbida. Mu kiirus polnud suurepärane. Üritasin leida sellist kiirust, mis ei kulutaks nii väga tagarehve."

„Strateegia osas poleks olnud võimalik midagi paremini teha. Boksipeatuse otsus oli täielikult minu oma, kuid seda tänu tagasisidele rajalt. Pean McLarenit suure töö eest tänama ning hea, et see sai nüüd tasustatud."