„Ma ei osale enam järgmisel aastal otseselt Williamsi vormel-1 programmis,” ütles 65-aastane inglane ajalehele Daily Mail pärast Williamsi kõige kehvemat hooaega F1 ajaloos.

Williams lõpetas tänavuse aasta konstruktorite karika arvestuses alles üheksandal kohal, olles 19 sõidust teeninud vaid viis punkti. Viimati esineti nii mannetult 1978. aastal, kui punkte jagati üldse vaid esimesele kuuele finišeerijale ning nemad korjasid kokku 11 punkti. Kaks aastat hiljem tuldi aga maailmameistriks.

„Mul ei olnud kindlasti plaanis oma karjäärile vormel ühes punkt panna sellise hooajaga, nagu meil just selja taha jäi. Kuid kui ma vaatasin, mida mul on isiklikult Mike Coughlanile (tehniline direktor), Mark Gillanile (peainsener) ja Jason Somerville’ile (aerodünaamika juht) juurde anda, jõudsin järeldusele, et sellest ei piisa oma tööst rahulolu tundmiseks. See pole minu jaoks enam huvitav ega ka kompaniile hea. Muudan lihtsalt oma fookust, ongi kõik.”

Head lisas, et hakkab töötama Williamsi Hybrid Power projektiga.

Williams pole oma järgmise aasta sõitjate nimekirja veel avalikustanud, kuid ühe piloodina jätkab ilmselt Venezuela vormelisõitja Pastor Maldonado, kes teenis tänavu vaid ühe punkti, kuid toob oma sponsoriga, kütusefirma PDVSA-ga meeskonnale raha sisse.